""

 

Predstavljanje posljednjih kandidata u Izboru najbolje poljoljekarne

 

""

Do sada, počevši s predstavljanjem prvih kandidata 01.03.2015. predstavio se 21 kandidat. Svi kandidati primjer su uspješnog poslovanja i svojim konstantnim naporima i ulaganjima u poslovanje zadržavaju status prepoznatljivih i rado posjećivanih poljoljekarni na svome području.

U idućem broju donosimo finaliste natječaja. U svakoj kategoriji – poljoljekarne do 100 m² i one s više od 100 m² zatvorenog prodajnog prostora, biti će po tri finalista, od kojih će samo jedna poljoljekarna iz svake pojedine kategorije postati pobjednik Izbora i biti okrunjena laskavom titulom najbolje.

Stručna komisija sastavljena od predstavnika Hrvatskog društva biljne zaštite, Savjetodavne službe, Infomarta Zagreb i Gospodarskog lista, koja je obilazila sve kandidate poljoljekarne, sastati će se tijekom mjeseca lipnja, da prema zbroju konačnih bodova utvrdi tri najuspješnije poljoljekarne iz svake kategorije u ovom jedinstvenom natječaju na području Republike Hrvatske.

Izbor podržavaju:

""

  

BASF– We create chemistry je vodeća svjetska kemijska kompanija. Asortiman BASF-a uključuje široki raspon proizvoda – kemikalije, plastične mase, kemikalije za proizvode višeg stupnja obrade, sredstva za zaštitu bilja, fine kemikalije, sirovu naftu i prirodni plin. Putem neprekidnih inovacija i novih tehnologija BASF svojim proizvodnim asortimanom s više od 8.000 artikala pomaže kupcima iz više od 170 zemalja svijeta u realizaciji poslovnih uspjeha i stvaranju bolje životne kvalitete. BASF Croatia d.o.o. osnovala je 1998. godine kompanija BASF AG iz Njemačke koja ima 100 postotni udjel u kompaniji. Cilj kompanije BASF Croatia d.o.o. je na hrvatskom tržištu realizirati osnovnu ideju koncerna BASF – ostati vodeća kemijska kompanija uz pomoć kontinuiranih inovacija i visoko kvalitetnih proizvoda koji klijentima omogućuju uspjeh u njihovim sektorima, kao i poboljšanje kvalitete života. Vizija – biti vodeći svjetski lider u inovacijama u području fitofarmacije, dajući pritom značajan doprinos razvoju i realizaciji projekta za proizvodnju zdrastveno sigurne hrane i očuvanja životne sredine. Misija – u centru svih aktivnosti kompanije BASF i stručnog tima nalazi se želja za ostvarivanjem potreba krajnjih korisnika. Iskusan i motiviran tim i usluge koje nude čine BASF snažnim partnerom svima koji u svom poslu koriste sredstva za zaštitu bilja. Proizvodi vrhunske kvalitete, očuvanje životne sredine i intenzivna edukacija poljoprivrednih proizvođača o primjeni sredstava za zaštitu bilja predstavljaju ciljeve koji su jasno definirani u poslovnoj strategiji kompanije BASF.

Tvrtka AgroChem Maks d.o.o. vodeća je nacionalna tvrtka na području distribucije sredstava za zaštitu bilja i srodnih proizvoda. AgroChem Maks djeluje kao skup iskusnih i dokazanih stručnjaka, u promociji i prodaji proizvoda svjetske produkcije zaštite bilja, i u neposrednoj primjeni ovih proizvoda u konkretnoj poljoprivrednoj proizvodnji, vodeći pri tom računa o odgovarajućoj i pravovremenoj zaštiti, ekonomski prihvatljivim kombinacijama proizvoda i odnosu prema okolišu. U proteklih deset godina, AgroChem Maks je vrlo uspješno gradio paletu, ne samo europski, nego i svjetski priznatih, originalnih proizvoda za zaštitu bilja, koji su vrlo lako našli svoje mjesto među hrvatskim proizvođačima i danas su neizostavni preparati u zaštiti najvažnijih poljoprivrednih kultura, a osobito smo ponosni i na prvu hrvatsku registraciju prema europskim načelima za proizvod LAGUNA 75 WG. AgroChem MAKS d.o.o. u suradnji s vodećim svjetskim proizvođačima osigurava kvalitetan i pouzdan proizvod i najbržim ga i najefikasnijim putem doprema do krajnjeg korisnika – poljoprivrednog proizvođača. Neizostavna karika u ovom lancu su i poljoprivredne ljekarne. Veliko im je zadovoljstvo sponzorirati projekt i drugog Izbora najbolje poljoprivredne ljekarne u Hrvatskoj sa željom da se na taj način podrži njihov rad. Tvrtka AgroChem Maks d.o.o. vodeća je nacionalna tvrtka na području distribucije sredstava za zaštitu bilja i srodnih proizvoda. AgroChem Maks djeluje kao skup iskusnih i dokazanih stručnjaka, u promociji i prodaji proizvoda svjetske produkcije zaštite bilja, i u neposrednoj primjeni ovih proizvoda u konkretnoj poljoprivrednoj

Prethodni članakČarobna torta
Sljedeći članakSuzbijanje šampinjonskih mušica
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.