Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

IZBOR ZA NAJBOLJU POLJOLJEKARNU U 2015. GODINI

Stranice u tiskanom izdanju: 8 - 11


Počeo je jedinstveni izbor za najbolju poljoljekarnu
u 2015. godini!

 

I ove godine predstavit ce se kandidati koje će obići komisija sastavljena od predstavnika Hrvatskog društva biljne zaštite, Savjetodavne službe, te organizatora natjecaja Infomarta Zagreb i Gospodarskog lista.

U ovome broju objavljujemo prve kandidate s područja Krapinsko zagorske, Varaždinske i Bjelovarsko bilogorske županije, a to su Trgocentar Zabok, Agrocentar Lupres Bartolovec i KTC Poljoljekarna Bjelovar.

Svim kandidatima želimo puno sreće i uspjeha, a sve ostale podsjećamo da u ovom Izboru mogu sudjelovati i prijaviti se sve poljoljekarne u Hrvatskoj ispunjavanjem prijavnice.

 

PRIJAVNICA

Izbor podržavaju:

 


    

Tradicija

Trgocentar Zabok ima dugu tradiciju poslovanja, a prijavljena poljoljekarna otvorena je 1999.godine koja se razvojem poslovanja i povećanjem prometa preselila na sadašnju lokaciju 2011.g. u 98 m prodajnog prostora. Trgocentrova poljoljekarna smještena je na vrlo prometnoj i lako dostupnoj prometnici prema centru Zaboka.

Asortiman

Uz dobru lokaciju i jednostavan pristup kupcima i dobavljačima, olakšan je utovar robe prema potrebi. U sklopu poljoljekarne omogućeno je kvalitetno skladištenje stočne hrane raznih proizvođača za sve kategorije domaćih životinja, a uz sjemensku robu, cvijeće, sadni materijal, organska i mineralna gnojiva, imamo i veliki izbor sustava za natapanje, te razne metalne robe za poljoprivredu (alat, vijci i dr.). U sklopu poljoljekarne može se pronaći i veliki asortiman staklene ambalaže, pribora za pakiranje poljoprivrednih proizvoda, enoloških sredstava i pribora. Cijene i cjelokupni asortiman jasno su istaknuti, vidljivi i pristupačni.

Zaposlenici

U poljoljekarni je zaposleno 5 djelatnika, koji se ističu izvrsnim znanjem primjene sredstava za zaštitu bilja, sjemenskom robom, savjetima u voćarstvu i vinogradarstvu, i ostalim područjima agronomije, te pristupačnosti i srdačnosti.

Usluge, popusti ...

Poljoljekarna kupcima pruža niz dodatnih usluga poput stručnog savjetovanja kupaca, izlaska na teren kod kupaca, davanje savjeta putem interneta i telefona. Surađuje se s proizvođačkim udrugama (vinogradari, stočari), te se odobravaju popusti kod kupnje za članove udruga. Organiziraju se stručna predavanja za poljoprivrednike (zaštita bilja, tehnologija proizvodnje, hranidba životinja, pripreme za berbu grožđa i dr.). Mogućnost beskamatnog obročnog plaćanja na više rata za korisnike svih bankovnih kartica, odgode plaćanja za članove udruge umirovljenika, sindikata većih poduzeća, dostava robe kupcima i demonstracija novih proizvoda, svakako su dodatni razlozi za posjet ovoj dinamičnoj poljoljekarni čija vrata su otvorena za kupce od ponedjeljka do petka od 7-19 h, te subotom od 7-13 h.

AGROCENTAR TRGOCENTAR, MATIJE GUPCA 99, 49 210 ZABOK, Tel 049/221-571, Fax 049/249-091


 

Tradicija

Agrocentar Bartolovec posluje od 2001. godine, dok sama tvrtka Lupres djeluje od 1996 godine i profilirala se kao jedna od najjačih tvrtki u agro segmentu. Tvrtka Lupres svoje sjedište i prodajni prostor od 300 m smjestila je na prometnoj cesti kod izlaza iz Varaždina.

Asortiman

Lupres ima velik izbor asortimana iz kojeg se može izdvojiti mnoštvo sjemenske robe, sadnog materijala, cvijeća i to prvenstveno domaćih dobavljača i proizvođača. Izložen je široki asortiman sredstava za zaštitu bilja i gnojiva, ali i široka paleta ekoloških proizvoda kao što su biopesticidi, biognojiva, biostimuatori i novo u ponudi je sjeme za ekološku proizvodnju. U centru se mogu pronaći i uvozni supstrati za začinsko bilje kao i supstrat za orhideje, kaktuse, supstrat obogaćen vulkanskim prahom i dr. Osim posuda za cvijeće, staklenog i ostalog repromaterijala u Lupresu se može pronaći sve za vrt, okućnicu, travnjake, ali i oprema za ribiće, kućne ljubimce i akvaristiku, a uskoro i pčelarska oprema.

Zaposlenici

Agrocentar Bartolovec ima 4 zaposlenih od kojih se uvijek može zatražiti savjet i stručna pomoć, a opuštena radna atmosfera dodatni je razlog zbog kojeg se kupci uvijek rado vraćaju.

Usluge, popusti...

Obzirom na veliko parkiralište, kupcima se osigurava prostor za dolazak i najvećim vozilima i sigurni utovar. Lupresov veliki centar nudi sve što je potrebno u poljoprivredi, a bezgotovinsko plaćanje putem kartica kao i mogućnost kupnje na rate jamstvo su bezbrižne kupnje. Svojim kupcima Lupres osigurava popuste od 10-50%, a putem Dana otvorenih vrata usko se surađuje s dobavljačima koji priređuju kratka predavanja za kupce, uz nagradnu tombolu s bogatim i prigodnim nagradama. Stručni tim koji svojim višegodišnjim iskustvom kupcima pruža sigurnost u njihovoj proizvodnji, za kupce je dostupan u radnom vremenu od ponedjeljka do petka od 7 do 19 h i subotom od 7 do 13 h.

AGROCENTAR LUPRES, VARAŽDINSKA 40, 42202 Bartolovečki Trnovec, Tel 042/657-626, www.lupres.hr/novo/


Tradicija

Tvrtka KTC posluje na hrvatskom tržištu više od 20 godina. Poljoljekarna Bjelovar otvorena je ove sezone, a nalazi se uz Slavonsku cestu pri izlasku iz Bjelovara.

Asortiman

U KTC možete pronaći razna sredstva za zaštitu bilja, sjemensku robu i sadni materijal mnogih robnih marki, mineralna i organska gnojiva, profi supstrate i zemlju za cvijeće, stočnu hranu, jednodnevne piliće, opremu za natapanje,opremu za podrumarstvo i vinogradarstvo, i mnoštvo alata za poljoprivredu. Posebna pažnja posvećuje se redovnom praćenju tržišta, bilo da se radi o ponudama, novitetima, konkurentnosti. U KTCu ističu važnost širine ponude i povoljnih cijena, sve u cilju zadovoljnog kupca.

Zaposleni

U novootvorenoj poljoljekarni zaposleno je dvoje djelatnika koji savjetuju kupce iz svih područja agronomije, a u planu tvrtke je da osigura i 5 djelatnika tijekom sezone. Obzirom na kratko vrijeme od otvaranje, prodajni tim djeluje dobro organizirano.

Usluge, popusti...

U poljoljekarnama se njeguje poseban odnos s kupcima kroz stručne savjete i osluškivanjem želja kupaca. KTC je i proizvođač nekih poljoprivrednih proizvoda (plastenička proizvodnja povrća na tlu i u hidroponskom uzgoju) i svoja iskustva prenose na kupce. Tijekom cijele godine, a osobito u vrijeme sezone, kupcima nude posebne akcijske cijene najatraktivnijih proizvoda i organiziraju savjetodavne seminare za poljoprivrednike. Uz akcijske letke, koje putem neadresirane distribucije dostavljaju na kućne adrese, promidžbene oglase putem radija i televizije, te internetskih stranica, organiziraju i vrijedne nagradne igre (nova nagradna igra počinje 1.ožujka). KTC klub vjernosti broji više od 110.000 članova, a bodovi se sakupljaju i u poljoljekarnama. Dostava robe osigurana je putem voznog parka u roku 24h. Potrošači mogu koristiti posebne odgode plaćanja (i beskamatno do 12 rata) putem kreditnih kartica. Poljoljekarna se nalazi u sklopu supermarketa i restorana Snježana, pa potrošači mogu obaviti sve na jednom mjestu. Poljoljekarna radi od ponedjeljka do petka od 8 do 18 h, te subotom od 8 do 13 h.

KTC Poljoljekarna Bjelovar, Pakračka 1, 43000 Bjelovar, Tel 043/638-888, www.ktc.hr

 

Ocijenite članak:

Recepti
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018. Izdanje 15.05.2018. Izdanje 01.05.2018. Izdanje 15.04.2018. Izdanje 01.04.2018. Izdanje 15.03.2018. Izdanje 01.03.2018. Izdanje 15.02.2018. Izdanje 01.02.2018. Izdanje 15.01.2018. Izdanje 20.12.2017. Izdanje 01.12.2017. Izdanje 15.11.2017. Izdanje 15.04.2017 Izdanje 01.04.2017 Izdanje 15.03.2017. Izdanje 01.03.2017 Izdanje 15.02.2017. Izdanje 01.02.2017. Izdanje 15.01.2017. Izdanje 20.12.2016.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.