Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Čokoladne tortice

TIJESTO:

20 dag glatkog brašna

2 dag kakaa

7 dag mljevenog šećera

limunova korica

1 vanilin šećer

4 dag mljevenih oraha

malo cimeta

14 dag margarina

GLAZURA:
10 dag čokolade za kuhanje 



Umijesite tijesto, tanko razvaljajte pa izrežite okrugle oblike manjim kalupom ili čašom. Pecite na laganoj vatri. Ohlađene tortice lijepite po dvije fi nom marmeladom. Na laganoj vatri
otopite čokoladu s malo vode. Dobro promiješajte da nema grudica. Umačite polovice tortica u glazuru i ostavite do drugog dana.
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Kolači"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 20.12.2014. Izdanje 01.12.2014. Izdanje 15.11.2014. Izdanje 01.11.2014. Izdanje 15.10.2014. Izdanje 01.10.2014. Izdanje 15.09.2014. Izdanje 01.09.2014. Izdanje 15.08.2014. Izdanje 20.07.2014. Izdanje 01.07.2014. Izdanje 15.06.2014. Izdanje 01.06.2014. Izdanje 15.05.2014. Izdanje 01.05.2014. Izdanje 15.04.2014. Izdanje 01.04.2014. Izdanje 15.03.2014. Izdanje 01.03.2014. Izdanje 15.02.2014. Izdanje 01.02.2014. Izdanje 15.01.2014.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.