Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Bakalar bianco

400 g bakalara
3 krumpira
150 ml maslinovog ulja
100 ml mlijeka
20 g maslaca
3 češnjaka
peršin
1 žličica kopra
mljeveni papar


Možete koristiti svježi ili osušeni bakalar, a ukoliko koristite suhi bakalar namočite ga dan-dva prije pripreme i skuhajte, te polako odvojite meso od kostiju. Vodu od kuhanja nemojte baciti. Pripremite vodu za krumpir, dodajte pola svježe i pola vode u kojoj ste kuhali bakalar. Oguljeni krumpir narežite na manje komade i stavite da se kuha dok potpuno ne omekša. Ocijeđenom i izgnječenom krumpiru dodajte bakalar. U tavi propržite sitno nasjeckani češnjak. Zatim dobro pomiješajte ostale sastojke s bakalarom dok ne dobijete jednoliku smjesu. Polako dolijevajte ulje i mlijeko, te miješajte još neko vrijeme, Priprema zatim ukrasite s listovima peršina, kavijarom ili kriškama limuna.
Galerija
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.