Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Brodet od grdobine

1000 g grdobine
1000 g krumpira
5 češnja češnjaka
peršin
100 ml bijelog vina
200 ml maslinovog ulja
sol
papar

Grdobinu zajedno s glavom očistite i izrežite na veće komade. Krumpire izrežite na kolutove debljine pola centimetra. U posudu poredajte najprije krumpir, posolite i popaprite i preko krumpira poredajte grdobinu. Sve zajedno pospite solju, paprom, peršinom i češnjakom, zatim posložite krumpir i još malo začinite. Ulijte vino, vodu i na kraju dodajte maslinovo ulje. Zapecite na 200 stupnjeva, a zatim smanjite dok krumpir ne omekša.
Galerija
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.