Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Morska "Paella"

• 8 velikih škampa 
• 25 dag kozica 
• 30 dag školjki 
• 50 dag morskih plodova 
• 2 crvene paprike (nasjeckane) 
• 6 rajčica (nasjeckane) 
• 2 glavice luka (nasjeckane) 
• 30 dag riže 
• 1 češanj češnjaka (narezan) 
• 2 žlice pasirane rajčice
• 10 dag graška 
• 1 l ribljeg temeljca 
• 1 žličica kari začina
• prstohvat soli, papra, šafrana 
• 6 žlica maslinovog ulja 
• 2 limuna

Očistite, škampe, kozice i morske plodove. Zatim dinstajte papriku, rajčicu i luk na maslinovom ulju i dodajte rižu. Dolijte 2/3 temeljca te dodajte češnjak, pasiranu rajčicu, grašak i začine. Zaklopljeno kuhajte 15 minuta. Na kraju dodajte škampe, kozice, školjke, morske plodove i ostatak temeljca, dobro promiješajte i ostavite još 15 minuta da se kuha.
Galerija
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.