Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Omlet od lososa

✦ 20 dag očišćenog lososa
✦ 2 velike žlice maslinova ulja
✦ 4 jaja
✦ 1/2 češnja češnjaka
✦ 1/2 žlice mljevenog kima
✦ 1 limun
✦ 20 dag slanutka
✦ 7 dag ricotta sira
✦ 1 žlica korijandera peršina

Jednu žlicu ulja, te sok od limuna iskoristite za mazanje lososa. Dodajte sol i papar. Na zagrijanoj tavici ribu pecite jednu minutu sa svake strane, te maknite s vatre. Lososa preselite na tanjur, a tavicu počistite papirnatim rupčićem. Jaja, kim, nasjeckani češnjak i naribanu limunovu koricu, pomiješajte u zdjelici, dodajte slanutak, ricottu i korijander. Na tavici u kojoj ste pekli lososa zagrijte drugu žlicu maslinova ulja, pa dodajte smjesu s jajima i pecite desetak minuta. Maknite s vatre prije nego što bude pečeno do kraja. Losos nasjeckajte na sitnije komadiće i stavite preko jaja. Pospite peršinom.
Galerija
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.