Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Oslić s povrćem

✦ 20 dag mrkve
✦ 3 ljutike
✦ 2 češnja češnjaka
✦ 20 dag mahune
✦ 15 dag celera
✦ 7 dag pržene paprike
✦ 4 žlice maslinovog ulja
✦ ½ žličice brašna
✦ 150 ml bijelog vina
✦ 700 ml temeljca
✦ 7,5 dag riže
✦ 12 dag graška
✦ sol
✦ chilli
✦ 30 dag oslića
✦ peršin
✦ 1 žličica soka od limuna

Povrće operite, očistite i narežite na komadiće. U tavi zagrijte 2 žlice maslinovog ulja i na njemu dinstajte mrkvu, ljutike i češnjak. Dodajte celer i pospite brašnom, te nakon toga zalijte vinom. Dodajte temeljac i čekajte da prokuha. Nakon toga dodajte rižu i mahune, zatim grašak i papriku, te kuhajte još oko 15 minuta. Dodajte sol i chilli. Oslić narežite na komade, peršin nasjeckajte, dodajte juhi i kuhajte još desetak minuta.
Galerija
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.