Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Otočka salata od hobotnice

1 kg hobotnice
4 rajčice
4 krumpira
kapari, maslinovo ulje, papar, sol
1 glavica luka
2 tvrdo kuhana jaja

Hobotnicu skuhajte u vodi pomiješanoj sa soli i octom minimalno pola sata. Skuhanu hobotnicu narežite na kolutiće, dodajte narezane kuhane krumpire, rajčice i luk, kuhana jaja, te kapare. Zatim sve začinite sa soli, paprom i maslinovim uljem. Sve zajedno pomiješajte i stavite da se hladi. Po želji ukrasite peršinom i poslužite.
Galerija
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.