Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Pijani šaran

✦ šaran od 1,5 do 2 kg
✦ 100 g dimljene slanine
✦ 4 češnja češnjaka
✦ 1,5 kg krumpira
✦ 2 dl vina
✦ sol
✦ malo ulja

Očistite šarana pa ga posolite. Zarežite ga na više mjesta po površini i u utore ugurajte češnjak. Krumpir ogulite, narežite na ploške i napola skuhajte. U pouljenu vatrostalnu posudu stavite ploške krumpira. Na njega položite šarana i prekrijte ga slaninom narezanom na ploške. Stavite u pećnicu na 180 stupnjeva pa pecite 45 minuta. Otvorite pećnicu i prelijte šarana i krumpire vinom pa pecite još 45 minuta.
Galerija
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.