Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Pikantni bakalar

✦ 1 kg odreska bakalara 
✦ 30 dag krumpira 
✦ 2 rajčice (bez kožice) 
✦ 1 zelena paprika 
✦ 1 limun 
✦ 2 češnja češnjaka
✦ svježi feferon 
✦ 5 dag zelenih maslina 
✦ maslac 
✦ sol 
✦ papar 
✦ chilli 
✦ 1/2 svježeg peršina

Bakalar prelijte limunovim sokom i ostavite da odstoji 15 minuta. Za to vrijeme očistite krumpire, rajčice i papriku i sve narežite. Ogulite češnjak, usitnite a feferon izrežite po dužini, maknite sjemenke i sitno ga narežite. Isto vrijedi i za peršin. Otopite maslac u loncu, dodajte krumpir, rajčicu, papriku, češnjak, feferon i pirjajte na laganoj vatri oko 5 minuta. Nakon toga dodajte peršin, sol i papar, chilli i masline. Kuhajte još oko 20 minuta i poslužite.
Galerija
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.