Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Povrće s tunjevinom i jajima

200 g raznog proljetnog povrća

2 svežnja rotkvica

4 skuhana krumpira

4 skuhana jaja

200 g tunjevine iz konzerve

150g dimljenog sira

3 žlicepečenih maslina

žličicu ljutog senfa 

10 vlati vlasca

6 žlica maslinovog ulja

tamni vinski ocat

feferon

sol i papar



Pomiješajte ulje sa 2 žlice octa, primiješajte nasjeckani feferon, vlasac, sol i papar. Ocijeđenu tunjevinu natrgajte vilicom. Očistite i narežite povrće, primiješajte krumpir i sir narezane na kockice, rotkvice i jaja narezane na četvrtine, te usitnjenu tunjevinu. Umaku octa i maslinovog ulja primiješajte senf i zalijte salatu neposredno prije posluživanja.
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.