Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Punjene lignje u vinu

1 kg liganja
10 dag pršuta 
15 dag crvenog radiča
3 češnja češnjaka 
1 glavicu luka 
malo peršina
2 žlice maslinova ulja 
150 ml bijelog vina 
sol 
papar

Krakove liganja narežite na manje komade, pršut i crveni radič narežite na rezance, dodajte im nasjeckani luk i sve izmiješajte, začinite solju i paprom. Lignje nadjenite smjesom te svaku zatvorite čačkalicom. Lignje posolite i pecite na maslinovu ulju sa svake strane 5-10 minuta. Pred kraj pečenja dodajte vino i pospite peršinom.
Galerija
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.