Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Riba i fažol

3 žlice maslinovog ulja
130 g poriluka (bijeli dio)
130 g mrkve
530 g kuhanog graha
500 ml pasirane rajčice
crvena paprika
vlasac
sol, papar
600 g bakalara
nekoliko mini rajčica
sjeckani peršin

Na zagrijanom maslinovom ulju prodinstajte poriluk narezan na kolutiće, pa dodajte mrkvu narezanu na štapiće. Nakon 5 minuta dodajte kuhani grah, prelijte pasiranom rajčicom, začinite crvenom paprikom, suhim ili svježim vlascem, solju i paprom te promiješajte. Zatim sve prebacite u vatrostalnu posudu, a na vrh stavite bakalar narezan na veće komade kojeg ste prethodno posolili i popaprili. Po želji, dodajte prepolovljene mini rajčice. Sve zajedno pecite u zagrijanoj pećnici na 200°C 30 minuta i potom posipajte peršinom.
Galerija
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.