Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Riblji brudet

80 ml maslinovog ulja
250 g luka
3 češnja češnjaka
800 g pelata rajčica
2 žličice šećera
1 žlica Vegete
500 g škarpine
500 g oslića
sol
2 žlice nasjeckanog peršina


Na hladnom maslinovom ulju kratko ispržite luk narezan na ploške i nasjeckani češnjak. Dolijte malo vode i pirjajte oko 5 minuta. Nakon toga dodajte pelate, šećer, Vegetu i nastavite pirjati na laganoj vatri još 15-20 minuta. Dodajte ribu narezanu na manje komade, malo posolite i nastavite pirjati dok riba ne omekša. Tijekom pirjanja posudu povremeno protresite. Brudet pospite peršinom i poslužite s kuhanom palentom. Za ovo jelo možete upotrijebiti i druge vrste riba.
Galerija
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.