Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Salata od bijelog graha i tune

50 dag kuhanog debelog bijelog graha
25 dag tunjevine
deblji mladi luk 
4-5 sardina iz konzerve
4-5 grančica majčine dušice
vinski ocat 
sol 
maslinovo ulje 
3 žlice kapara 
3 velike rajčice

Ocijedite posebno grah, a posebno tunjevinu. Samo bijeli dio luka krupno narežite. Sardine narežite, a tunjevinu natrgajte vilicom. Natrgajte i oprane listiće majčine dušice, pa sve pomiješajte. Načinite umak od octa, ulja, soli, papra i kapara, začinite salatu i ostavite najmanje jedan sat da se sastojci prožmu. Na pladanj poslažite rajčice narezane na ploškice i na njih stavite salatu.
Galerija
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.