Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Salata od tunjevine

Salata od tunjevine


Sastojci:
80 dag svježe tunjevine, 6 dag šarenih paprika, začinsko bilje (luk, celer, mrkvu, kadulju, ružmarin), češnjak, zelenu salatu, luk, rajčice, bijelo vino, maslinovo ulje, krupnu sol, papar u zrnu
Priprema:
Kuhajte 40 minuta 5 litara vode u koju ste stavili začinsko bilje, pola čaše vina, prstohvat soli i žličicu papra u zrnu. Dodajte tunu i kuhajte 2 sata na najslabijoj vatri. Ostavite da se ohladi u vodi u kojoj se kuhala, procijedite, prelijte uljem, dodajte češnjak narezan na ploške i papar u zrnu i ostavite da se marinira 24 sata. Tunu poslužite na svježoj salati, ukrasite lukom narezanim na kolute, rajčicama narezanim na kriške (napola ako su sitne) i umakom: u mikseru sameljite papriku i ulje od marinade.

Salata od tunjevine
Galerija
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.