Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Srdele u limunovom soku

✦ 1 kg srdela
✦ 1 dl maslinovog ulja
✦ 3 limuna
✦ sol
✦ papar

Srdele očistite, odrežite im glave, operite ih i ocijedite. Poslužite ih u posudu prikladnu za pirjanje. Jedan limun operite i s njega naribajte koricu, pazeći da ribate samo gornji žuti sloj. Zatim sva tri limuna iscijedite i sok prelijte samo preko ribe. Ulijte i maslinovo ulje, posolite i popaprite. Posudu stavite na ploču štednjaka, pustite da se jelo zakuha i nastavite kuhati na srednjoj vatri desetak minuta. Poslužite toplo ili ohlađeno.
Galerija
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.