Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Tavica s kiselim kupusom

Tavica s kiselim kupusom


Sastojci:
75 dag kiselog kupusa, 1 crvenu papriku, 1 luk, 1 režanj češnjaka, 3 žlice suncokretova ulja, 250 ml povrtnog temeljca, 10 dag crvene leće, 2 žlice bundevinih sjemenki, 1/2 svežnjića korijandra, sol, papar, 2 žlice sojina umaka, 1/2-1 žličicu sambal oeleka
Priprema:
Kiseli kupus prerežite, očistite, polovice operite te ih narežite na tanke rezance. Papriku operite, očistite i narežite na štapiće. Luk i češnjak oljuštite te luk nasjeckajte. Ulje ugrijte u velikoj teflonskoj tavi i ispirjajte luk. Zatim dodajte papriku i kratko je popržite. U to istisnite češnjak. Potom ulijte povrtni temeljac te sve kratko zakuhajte. Dodajte kiseli kupus i crvenu leću, promiješajte, poklopite i kuhajte na umjerenoj vatri oko 5 minuta. Sjemenke bundeve kratko nasuho popržite u teflonskoj tavi. Potom maknite sa štednjaka. Svježi korijander operite, protresite i sitno nasjeckajte. Tavici s kiselim kupusom dodajte začinsko bilje i bundevine sjemenke. Na kraju još dobro začinite solju, paprom, sojinim umakom i sambal oelekom. Možete ukrasiti korijandrom.

Tavica s kiselim kupusom
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.