Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Ajvar na drugi način

5 kg crvene mesnate paprike
2 dl ulja
manja glavica češnjaka
1 kg kozjeg sira 
vezica peršinovog lišća

Paprike ispecite na ploči i stavite u posudu da se upare (lakše se gule). Ogulite ih i očistite od sjemenki pa ostavite preko noći da se ocijede. Sitno nasjeckajte češnjak i papriku, stavite u posudu i dodajte ulje. Papriku pržite dok ne ispari tekućina koju sama ispusti. Na kraju dodajte sitno nasjeckani peršin i zdrobljeni kozji sir. Vruć ajvar stavite u tople staklenke.
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.