Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Bijeli umak

• 0,5 čaše kiselog vrhnja 
• 70 g mliječnog namaza 
• začinske trave 
• 1 češanj češnjaka 
• 0,5 žlicice kopra 
• sol/papar 
• 1 dl tekućeg jogurta

U zagrijano kiselo vrhnje dodajte sirni namaz, zacinske trave, sitno sjeckani cešnjak, svježi sitno sjeckani kopar, sol, papar i sve zajedno kratko dinstajte i promiješajte. Ugasite vatru i nakon par minuta kad se umak malo ohladi, dodajte tekući jogurt.
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.