Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Brindisketi

✦ 100 g maslaca
✦ 3 češnja češnjaka
✦ 2 žlice maslinovog ulja
✦ 400 g kruha
✦ 2 žlice sitno narezanog peršina
✦ 200 g sira po ukusu
✦ prstohvat soli

Luk očistite i izrežite gornji dio kao da radite poklopac. Luk stavite u protvan obložen folijom i pokapajte s maslinovim uljem. Pecite u zagrijanoj pećnici na 200 ºC, 30 minuta. Sir naribajte, dodajte maslac, usitnjeni peršin i malo posolite. Luk ohladite, istisnite i ispasirajte, te dodajte smjesi. Sve zajedno izmiješajte. Namažite kriške kruha i zapecite ih u pećnici na 250 ºC, 4 minute. Poslužite toplo ili hladno.
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.