Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Brusketi s rajčicom i bosiljkom

✦ 2 češnja češnjaka 
✦ 6 rajčica 
✦ 2 grane svježeg bosiljka
✦ 80 ml maslinovog ulja 
✦ 1 „Francuz“ ili sličan duguljasti kruh 
✦ sol 
✦ svježe mljeveni papar

Blanširajte rajčice, a zatim ih narežite na kockice. U zdjeli ih pomiješajte sa žlicom ulja, soli, paprom i narezanim listićima bosiljka. Kruh narežite na šnite debljine oko 1 centimetra. Kratko ih prepržite u pećnici na 200 stupnjeva oko 10 minuta ili u tosteru. Zatim ih natrljajte češnjakom i premažite maslinovim uljem. Na njih žličicom rasporedite smjesu od rajčica i pecite još oko 5 minuta u pećnici.
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.