Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Bučini zalogajčići

✦ 12 dag parmezana (naribanog) 
✦ 25 dag brašna 
✦ 2 žlicice praška za pecivo 
✦ ½ žličice curry-a 
✦ 25 dag mesa od buče 
✦ 2 jaja 
✦ 70 ml maslinovog ulja 
✦ 80 ml povrtne juhe 
✦ 20 dag kiselog vrhnja 
✦ šačica bučinih sjemenki

Pomiješajte brašno, prašak za pecivo, curry i naribani sir. Buču naribajte i dodajte smjesi. Zatim pomiješajte ulje, juhu, kiselo vrhnje i dodajte ostatku sastojaka. Stavite tijesto u kalupe i pecite oko 25 minuta na 180 º. Zalogajčiće pospite bučinim sjemenkama i poslužiti tople ili hladne.
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.