Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Grčki kruh

✦ 1 šalica kukuruznog brašna
✦ 2 šalice pšeničnog brašna
✦ 2 jaja
✦ 1,5 šalica jogurta
✦ pola šalice maslinovog ulja
✦ pola šalice feta sira
✦ 1 šalica sjemenki od buče
✦ 1 žlica kima
✦ sol, papar
✦ suhe rajčice

Pomiješajte obje vrste brašna, u to dodajte izmućena jaja, jogurt, ulje i sve umjesite, a ako je tijesto tvrdo dodajte još jogurta. U tijesto zatim dodajte kim, sol, nadrobljenu fetu, sjemenke buče i narezane suhe rajčice, sve dobro pomiješajte i malo ostavite da odstoji. Četvrtasti kalup namastite ili ga obložite s papirom za pečenje. Izlijte smjesu u kalup, pospite s kukuruznim brašnom, te odozgo pospite malo s bučinim sjemenkama i pecite oko 40 minuta.
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.