Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Jaja s egzotičnim nadjevom

✦ 12 tvrdo kuhanih jaja
✦ 3 žlice majoneze
✦ 2 žlice senfa
✦ 200 g kozica
✦ nasjeckani peršin
✦ 1/4 žlićice papra
✦ 1/2 žlićice mljevene crvene paprike
✦ 1/2 žlićice soli
✦ prstohvat mljevenog
✦ muškatnog orašćića
✦ listići kopra

Kuhana, hladna i očišćena jaja prepolovite i odvojite žumanjke. Bjelanjke stavite na tanjur i sačuvajte ih do upotrebe. Sve ostale satojke, uključujući i žumanjke, stavite u zdjelu od multipraktika i dobro sameljite u jednoličnu masu. Dodajte sol po želji. Dobivenu smjesu prebacite u slastičarsku vrećicu. Zatim polovice jaja punite pripremljenim nadjevom i dekorirajte s listićima peršina ili kopra. Čuvajte jelo u hladnjaku do serviranja.
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.