Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Krekeri

• 20 dag brašna
• prstohvat soli i šećera
• 1 žlica ružmarina (sitno nasjeckanog)
• 2 žlice maslinovog ulja
• 1 češnja češnjaka (ribanoga)
• 120 ml hladne vode






U tavi zagrijati češnjak i maslinovo ulje te staviti po strani. Brašno, sol, šećer izmiješajte, te dodajte maslinovo ulje i češnjak, te ponovo izmiješajte. Polagano dodavajte žlicicu po žlicicu hladne vode dok ne dobijte tijesto. Staviti u hladnjak oko 30 minuta. Tijesto tanko izvaljajte, te vilicom nekoliko puta probodite. Izrežite četverokute, te ih pecite 10 minuta na 180 °C.
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.