Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Miš maš

PRIPREMITE:

3 kg patlidžana

1 kg crvene paprike

1 kg mrkve

100 g šećera

1 dl octa

0,5 l ulja

3 žlice senfa

pola vrećicekonzervansa

sol



Patlidžane operite i ispecite na ploči štednjaka. Papriku također operite i ispecite. Mrkvu operite i skuhajte. Sve povrće ohladite, očistite i sameljite u stroju za mljevenje mesa. Pržite na ulju, dodajte po ukusu šećera, soli i octa. Pržite dok se ne zgusne (kad se na dnu posude počne iza kuhače pojavljivati trag). Pri kraju dodajte senf i konzervans. Toplo ulijte u staklenke i kratko zapecite u umjereno zagrijanoj pećnici. Pećnicu isključite, a staklenke ostavite da se ohlade. Ohlađene povežite celofanom i ostavite na hladnome mjestu.
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.