Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Nabujak od povrća

Nabujak od povrća


Sastojci:
750 g kelja
750 g krumpira
3 glavice luka
1 vezicu mrkve
500 g ovčetine ili govedine
1 žlicu maslaca ili margarina
sol
papar
kim
1/2 l juhe iz kocke

Priprema:
Uklonite vanjske, neupotrebljive listove kelja, raščetvorite glavicu, zatim narežite kelj na rezance. Luk sitno narežite. Ogulite krumpir, ostružite mrkvu. Oboje narežite na kocke. Otopite masnoću i popržite luk, dodajte na kocke narezano meso pa pirjajte još 40 minuta. Dodajte kelj, krumpir i mrkvu, začinite solju, paprom i kimom. Zalijte vrućom juhom, poklopite posudu i stavite jelo u pećnicu zagrijanu na 175 °C. Pecite 1 sat.

Nabujak od povrća
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.