Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Nabujak od povrća

20 dag buča
10 dag kuhanog graha
1 veliki paradajz
1 krumpir
žlicu nasjeckanog peršina
6 jaja
2 žlice naribanog sira
žlica mrvica
sol
papar

Skuhajte krumpir, ogulite ga i narežite na kocke. Buče očistite i narežite na kockice. Rajčicu raspolovite izvadite sjeme a čvrsto meso narežite na kocke. Ocijedite grah. Naribajte sir. Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva Celzija. Namastite posudu za pečenje i pospite je mrvicama. Žumanjke i izmiksan snjeg od bijelanjaka lagano promiješajte, dodate pripremljeno povrće, nasjeckani peršin i sir. Smjesu lagano promiješajte i ulijte u posudu za pečenje. Pecite oko 30 minuta.
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.