Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Njoki s tikvicama

NJOKI S TIKVICAMA

Sastojci:
3 veće tikvice
2,5 dl vrhnja
15 dag maslaca
muškatni oraščić
sol, papar
40 dag njoka (bijelih)
ribani parmezan

Priprema:
Skuhajte tikvice, protisnite ili izmiksajte. Dodajte vrhnje i sve stavite na tavicu. Dodajte maslac, malo muškatnog oraščića, sol i papar. Neka kuha. Njoke skuhajte u posoljenoj vodi (gotovi su kad isplivaju na površinu). Ocijedite ih i začinite sa sirom i malo maslaca. Malo zagrijte umak i prelijte njoke.

Njoki s tikvicama
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.