Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Ovčji sir na mediteranski

✦ 1 češanj češnjaka
✦ 15 dag cherry rajčica
✦ zelene masline
✦ 1 žlica kapara
✦ ½ limuna
✦ 1 žlica maslinova ulja
✦ sol
✦ papar
✦ ružmarin
✦ 18 dag ovčjeg sira

Nasjeckajte češnjak, narežite rajčice i masline na polovice. Sve zajedno izmiješajte u zdjeli, začinite limunovim sokom, maslinovim uljem i preostalim začinima. Od aluminijske folije izrežite kvadratice. Na kvadrate od alu folije stavite po želji velike komade ovčjeg sira i dobivenu smjesu, te pecite u prethodno zagrijanoj pećnici, 15 minuta na 180 stupnjeva.
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.