Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Šparoge na lešo

1 kg zelenih ili bijelih šparoga

6 kriški mekanoga bijelog kruha bez kore

150 g maslaca

2 tvrdo kuhana jaja

sol i papar



Operite i ogulite šparoge - bijele odozgo prema dolje, a zelenima samo donju trećinu. Skuhajte ih u posudi za šparoge, voku ili običnoj posudi. Zagrijte tanjure. Kruh dobro usitnite kuhinjskim strojem. Zagrijte maslac u posudi za kuhanje pa na njemu prepržite mrvice kruha da dobiju zlatnosmeđu boju.
Vilicom usitnite jaja pa ih umiješajte u mrvice. Začinite sve solju i paprom. Ocijedite šparoge i stavite na zagrijane tanjure. Pospite ih mješavinom s mrvicama. Odmah poslužite.
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.