Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Pesto od rajčica i parmezana

✦ 15 dag sušenih rajčica 
✦ 5 dag pinjola 
✦ 5 dag naribanog parmezana 
✦ 160 ml maslinovog ulja 
✦ 1 svežnjić bosiljka 
✦ 2 režnja češnjaka 
✦ maslinovo ulje

Sušene rajčice usitnite u električnoj sjeckalici skupa s ohlađenim, prethodno u tavici poprženim pinjolima, parmezanom, bosiljkom i češnjakom, uz stalno dolijevanje maslinovog ulja. Pesto možete jesti uz rezance ili kao namaz na kruh.
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.