Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Pikantna jaja

✦ 1 luk
✦ 1 češanj češnjaka
✦ 1 crvena paprika
✦ 1 zelena paprika
✦ 2 žlice maslinova ulja
✦ 125 ml soka od rajčice
✦ bosiljak
✦ sol, papar, chilli
✦ 2 jaja

Povrće ogulite, očistite i narežite na sitne komadiće. Dinstajte na maslinovom ulju uz povremeno miješanje. Nakon 7-8 minuta dodajte sok od rajčice i kuhajte još 3 minute. U međuvremenu operite bosiljak. Dodajte ga povrću i sve zajedno začinite. Staklenke iznutra premažite uljem. U njih posložite povrće. Razbijte jaja i stavite ih polagano u staklenke te začinite. U loncu zagrijte 1 litru vode. Kada voda prokuha stavite staklenke, koje ste prethodno zatvorili da se kuhaju oko 7-8 minuta. Zatim ih izvadite, posušite izvana, otvorite poklopce i odmah poslužite.
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.