Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Pikantna pita

Pikantna pita


Pripremite (za 4 osobe):
tijesto za pizzu, 6 ploški patlidžana (mogu biti zamrznute), 1 dl vrhnja, 2 jaja, žutanjak, neprskanu naranču, 40 dag zelenih feferona, 2 glavice luka, ulje, svežnjić vlasca, sol


Zamrznuto tijesto odmrznite ili ga zamijesite sami. Utisnite u nauljeni okrugli kalup. Pecite 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 Celzijevih stupnjeva. Luk narežite na tanke kriškice i ispržite. Posebno ispržite patlidžane. Prokuhajte feferone. Poslažite ocijeđeno povrće na ispečeno tijesto. Pomiješajte vrhnje, sok i naribanu koricu naranče, jaja, žutanjak, sol i papar pa izlijte na povrće, pospite nasjeckanim vlascem i pecite još 20 minuta.

Pikantna pita
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.