Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Pizzete od patlidžana

PRIPREMITE:

2 patlidžana 
2 mozzarelle 
4 rajčice 
malo bosiljka 
1 češanj češnjaka 
1 žlicu pinjola 
maslinovo ulje 
sol



PRIPREMA:

Zagrijte pećnicu na 200 °C. Operite i posušite patlidžane,narežite ih na ploške, debljine 1 cm. Malo ih premažite uljem pa prepecite u zagrijanoj gril tavi (oko 5 minuta). Mozzarellu i rajčicu narežite na kockice, ali izvadite sjemenke i kockice stavite u cjediljku da se ocijedi voda. Sitno nasjeckajte listiće bosiljka, češnjak i pinjole. Stavite prepečene ploške patlidžana na lim obložen papirom za pečenje. Rasporedite po njima mozzarellu i rajčice, po malo smjese bosiljka i pinjola, pokapajte s malo maslinovog ulja i posolite. Zapecite 7-8 minuta u toploj pećnici i poslužite.

Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.