Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Prevrtuša s biljem

✦ 1 veća tikvica 
✦ 2 stručka mladog luka 
✦ 100 grama špinata 
✦ začinsko bilje 
✦ 5 jaja 
✦ 1 žlica krem sira 
✦ 1 mozzarela 
✦ sol 
✦ papar 
✦ mljevena crvena ljuta paprika
✦ maslinovo ulje 
✦ 2 žlice brašna

Na maslinovom ulju prodinstajte mladi luk i tikvicu rezanu na 4 dijela, a potom na tanke ploškice. Dodajte narezano začinsko bilje, mladi špinat i sve kratko dinstajte. Na prodinstano povrće dodajte hrpice krem sira i mozzarelu rezanu na ploške. Kad se sir počne topiti sve zalijte s jajima u koja treba dodati brašno i začine. Pustite da se malo zapeku, a zatim pomoću tanjura masu okrenite kako bi se i gornja strana zapekla. Servirati možete i toplo i hladno, prema željama.
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.