Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Prosito

1 šalica nekuhanog prosa
2 mrkve
15 dag slanine
3 poriluka
parmezan
sezam
sol
papar

Stavite kuhati proso u posoljenu vodu u omjeru 2:1. Poriluk operite i narežite na kolutiće, a slaninu nasjeckajte na kockice, mrkve samo ogulite. Na zagrijano maslinovo ulje, ubacite slaninu i nakon 2 min dodajte nasjeckani poriluk. Kada poriluk omekša, naribajte mrkve po želji, ubacite željenu količinu kuhanog prosa, promiješajte i pustite da se kuha na laganoj vatri oko 20 min, te po želji posolite, popaprite, naribate parmezan i ubacite propržene sjemenke sezama. Poslužite kao prilog ili glavno jelo.
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.