Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Punjeni šampinjoni

• 8 većih šampinjona
• 4 češnja nasjeckanog češnjaka
• 1 nasjeckana crvena paprika
• 5 dag nasjeckanog peršina
• 10 dag naribanog sira po želji
• 10 dag svježeg sira
• malo ulja

Operite šampinjone i ukloniti im stručke. U manjoj zdjeli pomiješajte nasjeckani češnjak, papriku, peršin i svježi sir pa tom smjesom napuniti klobuke šampinjona. Preko svake gljive staviti naribani sir i potom ih složiti u masni lim. Pecite 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 stupnjeva.
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.