Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Rajčica punjena sirom

1 kg čvrste rajčice
30 dag mekog sira
10 dag tvrdog sira
1 dl kiselog vrhnja
mala glavica crvenog luka
peršinov list
paprika
mrkva

Opranoj rajčici oprezno odrežite gornji dio, zatim je oprezno izdubite. Sok i sredinu rajčice upotrijebite kao dodatak siru.

Priprema nadjeva: sir dobro izgnječite, tvrdi sir narežite na kockice, dodajte kiselo vrhnje,sok i sredinu rajčice, sitno isjeckan crveni luk, peršinov list, papriku i mrkvu izrezanu na sitne kockice, začinite paprom i soli. Ovim nadjevom napunite izdubljene rajčice, poklopite odrezanim kapicama i složite na plitki tanjur, obložen lišćem zelene salate

Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.