Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Rezanci sa špinatom

Rezanci sa špinatom
(za 4 osobe)


Sastojci:
30 dag širokih zelenih rezanac,
sol
70 dag špinata
2 glavice luka ljutike
2 režnja češnjaka
žlicu maslaca ili margarina
1/8 l vrhnja
15 dag sira gorgonzole
papar
malo naribanog muškatnog orašćiča

Priprema:
Rezance skuhajte u slanoj vodi. špinat očistite i skuhajte. Oljuštite i usitnite češnjak; luk oljuštite, sitno nasjeckajte, pa ispržite da postane staklast. Zalijte vrhnjem, dodajte čeπnjak i vilicom zgnječeni sir. Kuhajte miješajući da dobijete umak. Ocijedite rezance i malo namastite. Ocijedite špinat i pomiješajte s rezancima. Umak od sira posolite, popaprite, začinite oraščićem i prelijte preko rezanaca.

Rezanci sa špinatom
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.