Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Sirni kruščići s pistacijem

✦ 25 dag brašna
✦ 12 dag tvrdog sira (npr. parmezan)
✦ 12,5 dag maslaca
✦ 1 jaje i 1 žumanjak
✦ 10 dag neslanih pistacija (1/3 nasjeckati na sitno)

Zamijesite tijesto od svih sastojaka. Razdijelite ga u dva dijela, razvaljajte na dužinu od oko 20 cm, obložite folijom i stavite 30 minuta u hladnjak. Nakon toga ga pecite 30 minuta na 180 ºC u prethodno zagrijanom pećnici. Ostavite da se hladi desetak minuta, te zatim ukoso narežite. Dobivene kruščice sada nanovo poredajte na papiru za pečenje u obloženom limu i pecite još oko 5 minuta s jedne i druge strane.
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.