Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Slana pogača

3 jaja
2 kisela mlijeka
150 ml ulja
300 g brašna
300 g naribanog sira ementaler (gouda, edamer)
1 prašak za pecivo
sol
začinsko svježe bilje : ružmarin, mažuran, majčina dušica, masline crne

U zdjeli umutimo jaja sa soli, dodamo ulje, kiselo mlijeko, brašno s već umiješanim praškom za pecivo i izmiksamo. Zatim dodamo naribani sir, nasjeckane masline, te začinske trave. Pazite na količinu začinskih trava da ne bi bilo prežestoko, pogotovo kad dodajete ružmarin. Nemojte pretjerati te sve izmiješajte kuhačom. Izlijte u nauljen i brašnom posut lim za pečenje te pecite na 180° oko 30-tak minuta.
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.