Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Talijanska marenda

• 900 ml vode 
• sol 
• papar 
• 400 g kukuruznog brašna
• 3 žlice maslinovog ulja 
• 15 dag sitno nasjeckanog luka
• 15 dag nasjeckane pancete 
• 40 dag nasjeckanih rajčica
• 1 nasjeckanu tikvicu 
• 1 žlica jabučnog octa 
• 1 žlica šećera 
• slatka paprika (začin)

U kipuću slanu vodu, uspite kukuruzno brašno, bez miješanja, a u sredini kuhačom napravite rupu i pustite da se kuha 5 minuta. Zatim promiješajte i kuhajte uz povremeno miješanje oko 20 minuta. Kada su kuhani, kuhačom natrgajte žgance u kalupe i pustite da se hlade. Na zagrijanom ulju dinstajte luk, dodajte pancetu, rajčicu, tikvicu, ocat, šećer, papar, sol i papriku te popirjajte 20 minuta.
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.