Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Tjestenina u umaku od sira

✦ 500 g makarona
✦ 4 žlice maslaca
✦ 4 žlice brašna
✦ 2,5 dcl mlijeka
✦ 2,5 dcl vrhnja za kuhanje
✦ 2-3 čaše naribanog sira (chedar, trapist ili gauda)
✦ sol, papar

Skuhajte makarone, pa ih isperite vodom da vam se ne zalijepe dok spremate umak. Na rastopljenom maslacu dodajte brašno i propržite par minuta, zatim dodajte mlijeko i vrhnje, i kratko kuhajte uz stalno miješanje. Zatim dodajte naribani sir, miješajte dok se ne rastopi i zgusne, dodajte sol i papar, stavite makarone, izmješajte i poslužite toplo.
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.