Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Toscana zalogaji

✦ 2 jaja
✦ 1 tikvica
✦ 100 g svježeg sira
✦ 160 g oštrog brašna
✦ 50 g kukuruznog brašna
✦ 1 vrećica praška za pecivo
✦ sol
✦ 4 žlice ulja
✦ 100 ml mlijeka
✦ 2 žlice svježeg peršina

Tikvicu operite, ogulite i naribajte. Brašno i prašak za pecivo promiješajte.U posudi umutite jaja, ulje, sol i mlijeko, te dodajte ocijeđene tikvice, nasjeckani peršin i sir. Po malo dodajite brašno. Dobivenu smjesu rasporedite u kalupe za mafine. Pecite 25 minuta na 200 C. Nakon 10 minuta izvadite iz kalupa.
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.