Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Ukusno zeleni namaz

• 4-5 poriluka 
• 2 češnja češnjaka 
• oko 10 dag svježeg sira 
• 1-2 žlice kiselog vrhnja 
• 1 žlica jabučnog octa 
• 1 žlica maslinovog ulja 
• sol 
• papar 
• začini po vašem ukusu

Poriluk i češnjak očistite, prokuhajte u vodi 15-20 minuta. Malo prohladite, pa izmiksajte da dobijete gustu masu. Dodajte svježi sir, kiselo vrhnje, ocat, ulje i začine. Promiješajte sve sastojke i stavite 1 sat u hladnjak da se smjesa stisne.
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.