Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Vege rolada

✦ 3 tikvice
✦ 7 jaja
✦ 15 dag brašna
✦ sol, papar
✦ 130 dag rajčica
✦ 15 dag sira (Gaude)
✦ 2 češnja češnjaka
✦ 3 dag naribanog parmezana
✦ 6 žlica maslinovog ulja
✦ 2 žlice pinjola
✦ nekoliko listića bosiljka

Tikvice operite i naribajte, dodajte žumanjke i brašno, sol i papar. Istucite bjelanjke i dodajte smjesi. Smjesu stavite na papirom za pečenje obložen lim i pecite 25 minuta na 200 ºC. U međuvremenu ogulite rajčice, prepolovite i odvojite od mesa. Meso rajčica nasjeckajte na komadiće i protisnite kroz sito. Naribajte gaudu. Izvadite biskvit iz pećnice, namočite ga sokom od rajčice, te po njemu raspodijelite sir i komadiće rajčice. Zarolajte biskvit uz pomoć papira za pečenje i vratite u pećnicu. Pecite još 20 minuta na 180º C. Za to vrijeme usitnite češnjak, parmezan, bosiljak, maslinovo ulje i pinjole. Dodajte sol i papar, te poslužite uz biskvit.
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.