Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Zapečena paprika

✦ 8 paprika, zavisi od veličine
✦ malo maslaca
✦ češnjak prema želji
✦ 150 g kajmaka
✦ 4 jaja
✦ sol i papar

Pećnicu zagrijte na 180 ºC. Paprike očistite, narežite i prepržite na malo maslaca dok ne omekšaju. Začinite po ukusu i dodajte nasjeckani češnjak. Posudu za pečenje premažite maslacem i stavite prepečenu papriku. Po vrhu rasporedite kajmak. Razbiti jedno po jedno jaje u šalicu pa izliti preko paprike. Malo posoliti i jaja. Peći u zagrijanoj pećnici dok jaja ne budu pečena.
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.